HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
Weboldal címe
Weboldal alcíme

Amikor a BioeGO kifejlesztése elkezdődött, célunk az optimális talajélet lemodellezése és egy komplex termék kifejlesztése volt.

Olyan terméket alkottunk, mely sikeresen segíti hozzá a talajt ahhoz, hogy a gazdák a BioeGO használatával ezt az optimumpontot minél inkább megközelíthessék és a különböző kemikáliák, növényvédő szerek káros hatásait minél hatékonyabban ellensúlyozhassák.

A piacon egyedülállóként a teljes gyártási folyamat során a kifejlesztéstől a gyártási technológiáig, tudományos fokozattal rendelkező, nemzetközileg is ismert és elismert tudósok segítették a munkánkat. A velük való folyamatos kapcsolattartás, azóta is minőségbiztosítási rendszerünk egyik alapköve.

A törzsek szelekcióját és összeválogatását az SZTE Mikrobiológiai Tanszékének tudósai, a gyártási technológia kidolgozását pedig a Bay Bio Intézet tudósai végezték, továbbá a törzsek felszaporítása is itt történik.

A tudományos kooperációkon, a magas minőségbiztosításon felül, talán a legfontosabb ütőkártyánk, a talajra szabás. Egyedi gyártási technológiánknak köszönhetően lehetővé válik a személyre szabás. Ennek kapcsán figyelembe vesszük, hogy milyen talajra, milyen kultúrába, milyen célra kerül felhasználásra a termékünk, hiszen nincs két egyforma talaj, nincs két egyforma gazdaság. Minden gazda a saját nevére szóló, dátumbélyegzővel ellátott kannákat kap. A talajra szabás alapszolgáltatásunk, már a legkisebb mennyiségi egységünknél (20 liter) ingyenesen elérhető a vevőink számára, így próbáljuk meg a kisebb gazdaságokat is helyzetbe hozni, hogy ne csak a nagyok járjanak jól.

Hiszünk abban, hogy ezek az előremutató ötletek, összefogások, helyi szinten kell, hogy elinduljanak, helyi kérdésekre adott válaszokkal. Ezt a filozófiát testesíti meg a BioeGO, mely a névválasztásban is megnyilvánul: ötvözi a környezetbarát, 100% bio tartalmat (Bio), az egészséges, környezettudatos énképpel rendelkező embert (Ego), és a gazdasági fejlődést, továbbá annak tovagyűrűző, előremutató irányú hatását (GO). Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy a BioeGO a Dél-alföldi Régióban elindult kezdeményezés és összefogás, mely ezt az üzenetet, filozófiát kiterjesztheti a későbbiekben tágabb környezetére is, országos, illetve nemzetközi szinteken. Büszkék vagyunk, hogy a BioeGO-val sikerült elnyernünk a Dél-alföldi Régió Innovációs díját is.