HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
Weboldal címe
Weboldal alcíme
Weboldal címe
Weboldal alcíme
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
Fejléc cím szövege
Fejléc alcím szövege
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
Weboldal címe
Weboldal alcíme

Magyar tulajdonú, szegedi székhelyű, kutató- fejlesztő cég vagyunk.

Szakterületünk a személyre szabott, talajélettel kapcsolatos szaktanácsadás és aktivizálás.

Azért dolgozunk, hogy a termőtalajok állapotát javítsuk, termőképességét növeljük, segítve ezzel a gazdálkodókat egészségesebb növényeket termeszteni.

Helyi tudományos intézményekkel, mint az  SZTE TTIK Mikrobiológiai Tanszék és Bay Bio Intézet szorosan együttműködve mezőgazdasági kutatás-fejlesztéssel foglalkozunk.

Mindezt kizárólag biológiai úton, megteremtve annak a feltételeit, hogy a gazdák kevesebb vegyszer és műtrágya használattal, költséghatékonyabb módon tudjanak gazdálkodni.

A BioeGO bioeffektor megalkotásakor a kifejlesztéstől a gyártási technológiáig, tudományos fokozattal rendelkező, nemzetközileg is ismert és elismert tudósok segítették a munkánkat. Minőségbiztosítási rendszerünk alapköve azóta is a velük való folyamatos kapcsolattartás.

Látva és ismerve a növénytermesztés kihívásait, tudatosítva, hogy annak legfőbb termelőeszköze a talaj, célunk az optimális talajélet lemodellezése és egy komplex technológia kifejlesztése volt.

​A piacon egyedülállóként, a BioeGO bioeffektor egyedi gyártási technológiájának köszönhetően lehetővé válik a személyre/talajra szabás.

Minden gazda a saját nevére szóló, palackozási dátumbélyegzővel ellátott kannákat kap. A talajra szabás alapszolgáltatásunk, már a legkisebb mennyiségi egységünknél (20 liter) ingyenesen elérhető, így próbáljuk meg a kisebb gazdaságokat is segíteni.

Figyelembe vesszük, milyen talajra, milyen kultúrába, milyen célra kerül felhasználásra a technológiánk, hiszen nincs két egyforma talaj, nincs két egyforma gazdaság.